رزومه, مطالب آموزشی

هفت نکته در نوشتن رزومه تحصیلی

Education Resume Tips Ghalamo

7 نکته در نوشتن رزومه تحصیلی

تحصیلات همیشه بخش مهمی از رزومه نویسی است و چه در نوشتن رزومه تحصیلی که هدف آن ارائه توان تحصیلی و تحقیقاتی شماست و چه در نوشتن رزومه کاری که هدف آن درخواست و پیدا کردن شغلی مناسب است، می بایست نحوه نوشتن تحصیلات و قسمت های مربوط به آن به خوبی مد نظر قرار گیرد.
7 نکته زیر به شما کمک می کند تا بتوانید بخش تحصیلات خود را بهتر و موثرتر بنویسید.آنها را به خاطر بسپارید.

نکته اول: در ابتدا بالاترین مقطع تحصیلی خود را بنویسید

نکته و قانونی ساده اما مهم ! اگر آخرین مدرک تحصیلی شما کارشناسی ارشد است ، در ابتدا اطلاعات مربوط به مقطع کارشناسی ارشد خود را بنویسید و سپس به ترتیب این روند را تا مقطع دبیرستان ادامه دهید. در این قسمت معمولا سال فراغت از تحصیل، رشته و دانشگاه هر مقطع ذکر می شود.معدل؟ نکته بعد را ببینید.

نکته دوم: تنها معدل بالا را بنویسید

در صورتی که اجباری برای نوشتن معدل ندارید ، تنها معدل های بالای خود را بنویسید، معدل بیشتر از 16 معیار خوبی است. به طور تقریبی معدل های بین 16 تا 20 ، معادل GPA برابر 4 و سطح A به حساب می آیند. همچنین معمولا برای نوشتن معدل در رزومه شرط گذشت کمتر از سه سال از زمان فارغ التحصیلی نیز ذکر می شود.

نکته سوم: ذکر فعالیت ها و افتخارات دوران تحصیل به دو شرط !

شرط اول آنکه کمتر از سه سال از زمان فارغ التحصیلی شما گذشته باشد و شرط دوم آنکه دارای سابقه کار مرتبط نباشید. در صورتی که 2 یا 3 سال سابقه کار مرتبط دارید ، می توانید از این مورد صرفنظر کنید. فراموش نکنید فعالیت های سیاسی و مذهبی خود را در صورتی ذکر کنید که مرتبط با نوع درخواست شما برای ارائه رزومه باشد.

نکته چهارم: اگر در حال تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی و کارشناسی هستید …

در صورتی که هنوز فارغ التحصیل نشده اید ، سال ورود ، رشته ، نام دانشگاه و تعداد واحدهای گذرانده شده را عنوان کنید.

نکته پنجم: اگر در حال تحصیل در مقطع دبیرستان هستید …

شما حتما نباید در حال تحصیل در مقاطع تحصیلی بالا باشید تا به فکر رزومه نویسی بیافتید ! بنابراین در صورتی که در حال تحصیل در مقطع دبیرستان هستید ، تنها سال ورود به همراه رشته و نام دبیرستان را ذکر کنید.

نکته ششم: ذکر مدارک مرتبط قبل از ورود به دانشگاه

در صورتی که هنوز وارد دانشگاه نشده اید، می توانید مدارک و گواهینامه هایی که از کلاس ها و دوره های مختلف کسب کرده اید را قبل از اطلاعات تحصیلی خود بیاورید و بعد به مانند قبل سال فارغ التحصیلی از دبیرستان و سایر اطلاعات را ذکر کنید. فراموش نکنید نوع مدارک و گواهینامه ها می بایست مرتبط با کار درخواستی باشد.

نکته هفتم: حذف سال فارغ التحصیلی در صورتی که …

اگر سن شما بیشتر از 40 یا 45 سال است می توانید سال فارغ التحصیلی خود را در نوشتن رزومه تحصیلی و یا بخش تحصیلات رزومه کاری حذف کنید. البته هر دو حالت مثبت و منفی آن را در نظر بگیرید؛ نوشتن تاریخ فراغت از تحصیل می تواند تاکید زیادی رویه سن شما داشته باشد که در بعضی مواقع یک مورد منفی به حساب می آید. از یک دیدگاه مثبت می تواند تجربه و پختگی شما را نشان دهد. ننوشتن آن از نظر برخی کارفرمایان پنهان کردن سن به حساب می آید. به هر حال تصمیم نهایی در این مورد با شماست.

منبع: گروه طراحی قلمو – سایت قلمو

4.5/5 - (2 امتیاز)
مشترک شدن
اطلاع رسانی
guest

0 نظرات