مطالب آموزشی

واقعیت مجازی و آینده پرزنتیشن

واقعیت مجازی و آینده پرزنتیشن

واقعیت مجازی و آینده پرزنتیشن

امروزه واقعیت مجازی یکی از تکنولوژی های جذاب و آینده دار دنیای تکنولوژی است که کاربردهای بسیاری زیادی را می توان برای آن در نظر گرفت. اما این تکنولوژی جذاب چگونه در آینده بر پرزنتیشن و ارایه مطلب تاثیر می گذارد؟ در این مطلب به بررسی رابطه واقعیت مجازی و آینده پرزنتیشن و ارائه مطلب می پردازیم.

واقعیت مجازی

به طور خلاصه واقعیت مجازی یا Virtual Reality که به اختصار VR گفته می شود، تلاشی برای از بین بردن مرزهای بین فضای واقعی و مجازی است؛ تلاشی که برای ادغام کردن فضای مجازی و واقعی و با هدف آسان تر و جذاب تر کردن زندگی به منظور ایجاد تجربه هایی واقعی تر انجام می شود. بر خلاف تصور برای لذت بردن از این تکنولوژی نیاز به صرف هزینه زیاد نیست و با مبلغی در حدود 50 هزار تومان (البته در زمان نگارش این مقاله !) می توانید یکی از هدست های واقعیت مجازی را تهیه کنید و دنیای واقعی (!) واقعیت مجازی را تجربه کنید.

در کنار کاربردهای متنوع و بسیاری که برای واقعیت مجازی در حوزه ها و زمینه های مختلف وجود دارد و به مرور نیز به فهرست آن افزوده می شود، بدون شک واقعیت مجازی بر آینده پرزنتیشن نیز تاثیرگذار خواهد بود. اینکه چقدر واقعیت مجازی و آینده پرزنتیشن با هم گره خورده اند قابل پیش بینی نیست، اما در ادامه به سه کاربرد واقعیت مجازی در پرزنتیشن اشاره می کنیم.

یک تجربه عملی در حین پرزنتیشن !

بسیار اتفاق می افتد که به دلایل مختلف از جمله رعایت نشدن اصول طراحی پرزنتیشن حرفه ای، مبهم و طولانی شدن مطالب و … مخاطبان، ارایه کننده را با خودش تنها می گذارند ! حال اگر در فواصلی مناسب، مطالب به صورت عملی و با استفاده از واقعیت مجازی برای مخاطبان شبیه سازی شود، ضمن همراه شدن مجدد مخاطبان، بدون شک تاثیرگذاری مطالب بسیار بیشتر و بهتر خواهد بود. در واقع می توان گفت مخاطبان می توانند رابطه ای عملی از مطالبی که تنها تصوری از آنها داشتند، برقرار کنند.

واقعیت مجازی در پرزنتیشن

صحنه سازی پیش از شروع پرزنتیشن

در صورتی که تعداد حضار زیاد باشد می توان 30 دقیقه قبل از شروع پرزنتیشن، با قرار دادن 2 تا 3 دستگاه واقعیت مجازی این امکان را برای آنها فراهم کرد که پیش از شروع پرزنتیشن، آشنایی اولیه با موضوع و فضای مطالبی که قرار است ارایه شود پیدا کنند، یا به صورت حرفه ای تر می توان با ایجاد محیطی جذاب براساس مطالب و طرح سوالات مختلف مخاطبان را برای شنیدن مطالب مشتاق تر کرد.

لمس واقعیت پس از پایان پرزنتیشن

اگر موضوع پرزنتیشن معرفی محصولات و یا خدمات باشد، پس از اتمام پرزنتیشن می توان این فرصت را برای حاضرین فراهم کرد که با استفاده از واقعیت مجازی با محصولات و یا خدمات معرفی شده را تجربه کنند. قابل تصور است که این فرصت چقدر می تواند بر تصمیمات خرید مشتریان در بازار رقابت تاثیرگذار و ارزشمند باشد. در اینجا واقعیت مجازی می تواند به خوبی متمایز کننده شما از سایر رقبا باشد.

لمس واقعیت با واقعیت مجازی

استفاده از واقعیت مجازی در پرزنتیشن خود می تواند بر روند انتخاب مطالب و طراحی پرزنتیشن نیز تاثیرگذار باشد زیرا در این حالت به ابزار قدرتمندی دسترسی دارید که می تواند تجربه ای فراتر از یک پرزنتیشن معمولی را ایجاد کند. طبق آمار تاکنون 26% از مردم در دنیا واقعیت مجازی را در حین پرزنتیشن تجربه ای کرده اند و این آمار برای کاربران فعال واقعیت مجازی در دنیا برابر 43 میلیون نفر است.  بی تردید در آینده ای نزدیک شاهد حضور پر رنگ تر واقعیت مجازی در پرزنتیشن ها با کاربردهای بسیار بیشتر و متنوع تری خواهیم بود.

منبع: گروه طراحی قلمو – سایت قلمو

5/5 - (2 امتیاز)
مشترک شدن
اطلاع رسانی
guest

0 نظرات