مطالب آموزشی

با رازهای پرزنتیشن فراموش نشدنی آشنا شوید

Unforgettable Presentations Ghalamo

با رازهای پرزنتیشن فراموش نشدنی آشنا شوید

به عنوان ارائه دهنده مطلب ، می بایست فرض کنید که تمامی مخاطبان دارای ظرفیتی محدود برای پذیرش مطالب جدید هستند. حتی بهترین مخاطبان نیز ممکن است در زمان پرزنتیشن و ارائه مطلب شما در روز خوب خود نباشند ! بنابراین تمرین این فرض ، نمی تواند چندان غیرواقعی و غیرمنطقی باشد. بنابراین اگر می خواهید پرزنتیشن شما تاثیری ماندگار بر روی مخاطبان داشته باشید ، می بایست تجربه ای فراموش نشدنی را برای آنها ایجاد کنید. در ادامه با رازهای یک پرزنتیشن فراموش نشدنی بیشتر آشنا می شویم.

از تجربیات و خاطرات ارزشمند خود استفاده کنید

نوشتن خاطرات و تجربیات روزانه عادت بسیاری از افراد است. هر چند امروزه با وجود تلفن های همراه، تبلت و سرویس های مختلف اینترنتی ، ثبت آنها بسیار ساده تر از قبل است. یکی از فواید ثبت این خاطرات و تجربیات ، امکان مرور آنها در آینده و یادآوری ساده تر آنهاست. احتمالا همانطور که می دانید استفاده از تجربیات و خاطرات مرتبط با موضوع ارائه مطلب و پرزنتیشن یکی از مهم ترین اجزاء یک پرزنتیشن فراموش نشدنی است زیرا این داستان ها بسیار فراموش نشدنی تر از آمار و ارقام هستند. حال آنکه انتخاب بهترین داستان ممکن خود موضوعی بسیار مهم است. اینجاست که شما می توانید از یادداشت های ثبت شده پیشین خود به عنوان منبعی ارزشمند استفاده کنید.

همانطور که صحبت می کنید بنویسید

نکته و روشی بسیار ساده و واضح؛ اما مهم. برای آنکه بتوانید راه ارتباط با مخاطبان را هموارتر کنید ، آنطور که صحبت می کنید ، بنویسید بدین معنی که در صورتی که می توانید جمله و به طور کلی تر مطالب خودتان را عامیانه تر و به زبان ساده تری بیان کنید ، حتما این ساده سازی را انجام دهید. اگر مخاطبان بتوانند با مطالب و به طور کلی تر تمامی المان های پرزنتیشن شما ساده تر ارتباط برقرار کنند ، مطمئنا پرزنتیشن شما ماندگارتر خواهد بود. این ، یک مسیر دو طرفه هست؛ مطالبی که ساده تر درک می شوند ماندگارتر هستند و مطالبی که سخت تر درک می شوند زودتر فراموش می شوند.

واضح و گویا صحبت کنید

همه مطالب را تا حد امکان ساده بیان کنید

یک عکس ، یک جمله ساده ، یک نمودار و حتی یک ویدئو کوتاه می تواند بهتر از چندین پاراگراف توضیح برای ساده سازی مفهوم یک مطلب باشد. اگر واقعا می خواهید مخاطبان ضمن لذت بردن از پرزنتیشن شما ، آن را به خوبی به خاطر بسپارند ، می بایست تا حد امکان مطالب خود را ساده و گویا بیان کنید. هر چه مسیر فهم مطالب را برای مخاطبان سخت تر کنید ، آنها توجه کمتری به مطالب شما خواهند کرد. در صورتی که نتوانید به طور واضح و گویا مطالب خود را به مخاطبان منتقل کنید، حتی مشتاق ترین مخاطبان هم مطالب شما را به سختی به خاطر خواهند سپرد. بنابراین در توضیح مطالب خود تا حد امکان با استفاده از تکنیک های مختلف ساده سازی انجام دهید.

به یاد داشته باشید برای بسیاری از افراد فرصت ارائه مطلب و پرزنتیشن به تعداد و زمان محدود فراهم می شود، بنابراین استفاده از این فرصت مستلزم دانستن نکات بسیاری است که تنها با مطالعه و استفاده از تجربیات دیگران بدست می آید.

منبع: گروه طراحی قلمو – سایت قلمو

مشترک شدن
اطلاع رسانی
guest

0 نظرات